Automatisch Kippenluik kopen…
kies dan voor een
Chickenguard of Nightwatch

De beste bescherming voor uw kippen
tegen de vos en marter.
Voorkomt overlast door hanengekraai.

Automatische Kippenluik kopen? Tijdelijk korting op een ChickenGuard en Nightwatch.
Automatische Kippenluik Openers van ChickenGuard of Nightwatch bieden de beste bescherming voor uw kippen tegen de vos en marter. Bovendien voorkomt u hiermee overlast door vroeg hanengekraai. Met een Automatische Kippenluik Opener kunt u het kippenluik van uw kippenhok via een timer en/of lichtsensor automatisch laten openen en sluiten. Zo kunt u zorgeloos op stap gaan om daarna heerlijk uit te slapen.

Betrouwbare bescherming voor uw kippen tegen roofdieren.

Voorkomt overlast door hanengekraai in de vroege ochtend.

Zorgeloos op vakantie of een avondje op stap en lekker uitslapen.

Automatische Kippenluik Openers beschermen kippen en voorkomen overlast door hanengekraai

Tijdelijk korting op een Automatische Kippenluik Opener van ChickenGuard en Nightwatch.
Automatische Kippenluik Openers van ChickenGuard of Nightwatch bieden de beste bescherming voor uw kippen tegen de vos en marter en voorkomen overlast door hanengekraai. Via de timer of lichtsensor bepaalt u zelf wanneer het kippenluik ‘s ochtends automatisch opent en de kippen en haan naar buiten kunnen. Als de kippen ‘s avonds op stok zijn sluit de deur weer automatisch via de ingestelde timer of lichtsensor.

U vind twee zorgvuldig geselecteerde merken in onze webshop, hieronder een korte omschrijving:

  • Chicken Guard Standard: Heeft een timer en is handmatig te bedienen. Werkt op batterijen en stroom via een USB aansluiting. Kan een deur van 1 kilo heffen.
  • Chicken Guard Premium: Heeft een timer, een lichtsensor en is handmatig te bedienen. Werkt op batterijen en stroom via een USB aansluiting. Kan een deur van 1 kilo heffen.
  • Chicken Guard Extreme: Heeft een tijdschakelaar, een lichtsensor en is handmatig te bedienen. Werkt op batterijen en stroom via een USB aansluiting. Kan een deur van 3 kilo heffen. Is gebouwd voor extreme weersomstandigheden.
  • Nightwatch: Heeft een timer, een lichtsensor en is handmatig te bedienen. Werkt op batterijen en stroom via een adapter. Maar ook via een speciaal gemaakt zonnepaneel. De Nightwatch kan een deur van 3 kilo heffen. Verder is de Nightwatch uit te breiden met een externe lichtsensor als u hem binnen in het kippenhok wilt monteren.
  • Nightwatch Remote: Is uitgerust met een afstandsbediening waarmee u de deur kunt bedienen, tot op 100 meter afstand. Daarnaast heeft de Remote een timer, een lichtsensor en is handmatig te bedienen. De Remote werkt op stroom via een adapter en met een zonnepaneel. De bijgeleverde batterijen dienen als kortstondige back-up bij stroomuitval. De Nightwatch Remote kan een deur van 3 kilo heffen. Verder is de Remote uit te breiden met een externe lichtsensor als u hem binnen in het kippenhok wilt monteren.

Wij hebben ruim 7 jaar ervaring. Inmiddels kochten duizenden tevreden kippenhouders uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Italië en Tjechië een automatisch kippenluik voor hun kippenhok bij ons.

Nederlanders en Belgen kunnen bij deze webshop terecht. Woont u in een ander Europees land, kijk dan op www.automatische-huehnerklappe.eu.

ChickenGuard | Nightwatch | Kippendeur Opener | Kippendeuropener | Automatisch Kippenluik – Automatische Hokopener – Elektrisch Kippenluik – Kippenhokopener | Anti Vossenluik

Winkelwagen
Scroll naar top