Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief portokosten gecrediteerd. Enkel de portokosten voor retour van uw adres naar ons adres zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren – indien redelijkerwijze mogelijk- onbeschadigd, in de originele staat en verpakking te retourneren naar:

Automatische Kippendeur Opener
Visserweert 54
6116 AM Roosteren
Nederland

Als uw bestelling onder de retourregeling valt is het retourneren eenvoudig en het kan op 2 manieren:
1. Stuur ons een email via info@kippendeur.nl om de retourzending aan te melden. Vermeld het bestelnummer, de producten, besteldatum en je naam.
2. Vul het Herroeping / Retourformulier in en voeg deze bij de retourzending. (bewaar een kopie voor uzelf)


Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Winkelwagen
Scroll naar boven